طرز تهیه کمپوت هلو خانگی بسیار خوشمزه
به گزارش همه جا طنز و خنده، کمپوت هلو یکی از کمپوت های خوش عطر و بوی تابستانی است که می توانید به عنوان یک میان وعده یا عصرانه دلچسب و خوشمزه روی آن حساب کنید. به علاوه، کمپوت های خانگی، گزینه ای مناسب برای تزئین انواع کیک ها و شیرینی ها هستند و می توانید آن ها را همراه با بستنی نیز سرو کنید. طرز تهیه کمپوت هلو خانگی با ماندگاری بالا را در خبرنگاران بخوانید.
کمپوت هلو | |
تعداد نفرات | به اندازه یک شیشه کمپوت |
زمان آماده سازی | 20 دقیقه |
زمان پخت غذا | 30 دقیقه |
اندازه سختی | کم |
طرز تهیه کمپوت هلو خانگی
دقت کنید که در طرز تهیه کمپوت هلو مانند طرز تهیه کمپوت توت فرنگی یا سیب، حتما باید از هلوهای سالم و بدون زدگی بهره ببرید. مواد لازم و طرز تهیه این کمپوت خانگی خوش عطر و بو را در ادامه ببینید:
مواد لازم برای تهیه کمپوت هلو خانگی
برای تهیه کمپوت هلو به اندازه یک شیشه میانه، این مواد را آماده کنید:
مواد لازم | اندازه مورد احتیاج |
هلو | 2 تا 3 عدد |
شکر | 1 استکان |
آب جوش | به اندازه لازم |
مراحل طرز تهیه کمپوت هلو خانگی
در طرز تهیه این کمپوت، برخلاف طرز تهیه کمپوت سیب خانگی یا طرز تهیه کمپوت آناناس خانگی ، احتیاجی به افزودن چاشنی های معطر مثل زعفران، هل یا دارچین نیست، چون هلوها به قدر کافی معطر هستند و این کمپوت تنها با شربت آب و شکر هم بسیار معطر و اشتها برانگیز است. اما اگر عطر هلو را به تنهایی نمی پسندید می توانید اندازهی گلاب هم به ترکیبات این کمپوت اضافه کنید.
برای درست کردن یک کمپوت هلو خوشمزه و خانگی، مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: ابتدا هلوها را بشویید و آن ها را داخل آبکش یا روی پارچه ای بگذارید تا کاملا خشک شوند. سپس پوست هلوها را بکنید و آن ها را به قطعات نسبتا درشت برش بزنید.
نکته: اگر پوست هلو ضخیم و سفت بود و راحت جدا نشد، آن ها را یک دقیقه در آب جوش و بلافاصله در آب سرد قرار دهید. این شوک گرما و سرما باعث می گردد که به راحتی بتوانید پوست هلوها را بکنید.
نکته: برای جدا کردن آسان هلو از هسته آن، ابتدا هلو را پوست بکنید و سپس با چاقو دور تا دور آن را برش بزنید تا نصف گردد. سپس به آرامی با دست هلو را بپیچانید تا از هسته جدا گردد و بتوانید به اندازه های دلخواه خرد کنید.
- مرحله دوم: شیشه های کمپوت با درب فلزی را خوب بشویید و کاملا داخل آن ها را خشک کنید.
- مرحله سوم: هلوهای خرد شده را داخل شیشه کمپوت ریخته و شکر را به آن ها اضافه کنید. سپس شیشه را با آب جوش پر کنید و دقت داشته باشید که سر شیشه ها کمی خالی بماند.
نکته: بنابر ذائقه خود می توانید اندازه شکر را کم یا زیاد کنید.
- مرحله چهارم: به مرحله چهارم از طرز تهیه کمپوت هلو خانگی رسیدیم. درب شیشه های کمپوت را محکم ببندید و آن ها را به آرامی تکان دهید تا شکر در آب جوش کاملا حل گردد.
- مرحله پنجم: در قابلمه ای مناسب و جادار اندازهی آب بریزید و شیشه ها را به صورت عمودی داخل آن قرار دهید. آب قابلمه باید تا نصف قد شیشه ها را در بر گیرد.
- مرحله ششم: قابلمه را روی حرارت میانه بگذارید و صبر کنید تا آب آن بجوشد. پس از به جوش آمدن آب، 15 تا 20 دقیقه دیگر صبر کنید تا کمپوت ها به قدر کافی حرارت ببینند و آماده شوند.
نکته: دقت کنید که هلوها را به صورت 4 قاچ شده یا درشت خرد کنید تا پس از پختن له نشوند و شکل ظاهری خود را حفظ نمایند.
- مرحله هفتم: در این مرحله از طرز تهیه کمپوت هلو خانگی، شیشه های کمپوت را از قابلمه خارج کنید و به صورت برعکس در مکانی سایه و خنک قرار دهید هوای داخل ان ها کاملا خارج گردد.
- مرحله هشتم: پس از آنکه کمپوت ها کاملا خنک شدند، آن ها را به همان شکل وارونه داخل یخچال بگذارید تا هیچ هوایی داخل شیشه های کمپوت نفوذ نکند. کمپوت هلو خانگی و خوشمزه شما بعد از 7 روز آماده مصرف است و با این روش تهیه در یخچال، ماندگاری بالایی دارد.
نکته مهم: اگر در کنار درب شیشه ها حباب ظاهر شد، به معنای تبادل هوا بین فضای داخل شیشه و بیرون است، در چنین حالتی باید کمپوت را زودتر مصرف کنید.
کمپوت های خوشمزه را از همه جا طنز و خنده سفارش دهید
برای سفارش آنلاین کمپوت یا سفارش آنلاین شیرینی در انواع دلخواه آن از همه جا طنز و خنده ، تنها چند کلیک کافیست و شما می توانید کمپوت های بی نظیری را با طعم های فوق العاده، درب منزل خود تحویل بگیرید. شاد و تندرست باشید.
منبع: اسنپ فود