طرز تهیه 8 مدل مشهورترین دسرهای کریسمس خوشمزه و ساده

به گزارش همه جا طنز و خنده، انواع دسر کریسمس معمولا تزیینات جذابی دارند و جلوه کریسمسی زیبایی به میز شما می بخشند. ایده های جذابی برای کریسمسی وجود دارد. در این مقاله از در می توانید با ایده های عالی دسر برای کریسمس آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص طرز تهیه انواع دسر برای کریسمس پاسخ خواهیم داد.

طرز تهیه 8 مدل مشهورترین دسرهای کریسمس خوشمزه و ساده

طرز تهیه دسر توت فرنگی بابانوئلی

مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه

مواد لازم برای تهیه دسر کریسمس توت فرنگی

  • توت فرنگی تازه: 16 عدد
  • خامه فرم گرفته: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • شکر قنادی: 1 قاشق غذاخوری
  • شکلات آب شده: 1 قاشق غذاخوری

مراحل طرز تهیه دسر توت فرنگی به شکل بابانوئل

اگر در پی طرز تهیه انواع دسر کریسمس ساده و سریع هستید، دسر توت فرنگی به شکل بابانوئل ایده مناسبی است. برای درست کردن این دسر شما تنها به میزانی توت فرنگی، کمی خامه فرم گرفته، شکر و شکلات آب شده احتیاج دارید. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن این دسر مجذوب کننده برای کریسمس آشنا شوید.

مرحله اول؛ برش دادن توت فرنگی ها

برای درست کردن این دسر خانگی برای کریسمس ابتدا باید توت فرنگی ها را بشویید و برگ های آن را جدا کنید. سپس را به صورت افقی از وسط نصف کنید. برای تهیه این دسر بهتر است از توت فرنگی های خوش فرم و یک میزان بهره ببرید.

مرحله دوم؛ ترکیب کردن خامه و شکر

بعد از برش دادن توت فرنگی ها، در این مرحله از طرز تهیه دسر کریسمس توت فرنگی باید و شکر قنادی را با هم ترکیب کنید و با همزن بزنید. این کار را آنقدر ادامه دهید تا خامه سبک گردد و حالت نرمی به خود بگیرد.

مرحله سوم؛ درست کردن دسر کریسمس

در این مرحله از طرز تهیه این دسر خانگی برای کریسمس به شکل بابانوئل باید میزانی خامه را روی بخش پهن تر توت فرنگی قرار دهید و سپس بخش دیگر توت فرنگی را روی آن بگذارید. با یاری خلال دندان میزانی شکلات آب شده بردارید و همچون چشم روی خامه 2 نقطه ایجاد کنید.

سپس میزانی خامه را نیز روی توت فرنگی به عنوان پوم پوم کلاه قرار دهید. بابانوئل های کوچک شما آماده اند، می توانید آن را در ظرف بچینید و روی میز کریسمس قرار دهید.

طرز تهیه کوکی پودینگ کریسمسی

مدت زمان آماده سازی: 50 دقیقه

مدت زمان پخت کوکی پودینگ کریسمسی: 15 دقیقه

مواد لازم برای تهیه کوکی پودینگ کریسمسی

  • کره: 100 گرم
  • شکر: 75 گرم
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • آرد سفید: 100 گرم
  • پودر کاکائو: 25 گرم
  • بیکینگ پودر: 5 گرم
  • چیپس شکلاتی: 100 گرم

مراحل طرز تهیه دسر کریسمسی کوکی پودینگ

کوکی پودینگی یکی از پرطرفدارترین دسرهای کریسمسی است که معمولاً به شکل های مختلفی آماده می گردد. برای تهیه کوکی پودینگ کریسمسی شما تنها به میزانی کره، شکر، زرده تخم مرغ، آرد و پودر کاکائو احتیاج دارید. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن کوکی پودینگ کریسمسی آشنا شوید.

مرحله اول، آماده کردن فر و قالب

در اولین مرحله از طرز تهیه دسر کریسمسی کوکی پودینگ باید فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

مرحله دوم؛ آماده کردن خمیر کوکی

برای تهیه خمیر کوکی ابتدا کره و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شوند. سپس زرده تخم مرغ را اضافه کنید. در نهایت آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر الک شده را اضافه کنید. چیپس شکلاتی را به خمیر اضافه کنید و مواد را خوب ترکیب کنید.

مرحله سوم، پخت کوکی پودینگی

در این مرحله باید خمیر را به 12 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت توپ درآورید و گرد کنید. سپس خمیرها را کمی روی سینی پهن کنید و برای 12 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از این که کوکی ها پف کردند و به خوبی پختند، می توانید فر را خاموش کنید و سینی را بردارید.

مرحله چهارم؛ تزیین کردن کوکی ها

بعد از آماده شدن کوکی ها حدود 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا کمی سرد شوند. سپس می توانید آن ها را با فوندانت رنگی، آیسینگ و یا شکلات آب شده سفید یا قهوه ای تزیین کنید. این کوکی ها طعم فوق العاده ای دارند و برای کریسمس بسیار مناسب هستند.

برای تزیین کوکی ها با آیسینگ باید در یک ظرف 1 عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر بزنید تا کاملاً سبک گردد و حجم آن دو برابر گردد. سپس پودر شکر و کرم تارتار اضافه کنید و دوباره مواد را با هم ترکیب نمایید. بعد از این که مواد آیسینگ حالت شفاف و پفکی به خود گرفت، می توانید میزانی رنگ خوراکی به آن اضافه کنید و این آیسینگ برای تزیین بیسکویت کریسمس بهره ببرید.

دسر خانگی برای کریسمس با شکلات

مدت زمان آماده سازی دسر نعنایی کریسمس: 15 دقیقه

مواد لازم برای تهیه دسر نعنایی کریسمس

  • شکلات تخته ای: 200 گرم
  • روغن کانولا: 2 قاشق چای خوری
  • عصاره نعنا: 1/2 قاشق چای خوری
  • شکلات سفید: 200 گرم
  • آبنبات خرد شده نعنایی: 25 گرم

مراحل طرز تهیه دسر شکلاتی و نعنایی کریسمس

دسر برای کریسمس با طعم نعنا و شکلات یکی دیگر از ساده ترین انواع دسر برای کریسمس است که با استفاده از مواد اولیه ساده ای آماده می گردد و طعم بی نظیری دارد. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن دسر نعنایی کریسمس آشنا شوید.

مرحله اول؛ قرار دادن ترکیب شکلات و روغن رو حرارت

در اولین مرحله از طرز تهیه این دسر خانگی برای کریسمس باید یک قاب را چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس شکلات تخته ای را با 1 قاشق چای خوری روغن کانولا ترکیب کنید و روی حرارت غیر مستقیم کتری قرار دهید تا شکلات کاملاً آب گردد. برای این که شکلات با روغن ترکیب گردد مدام آن را هم بزنید.

مرحله دوم؛ اضافه کردن عصاره نعنا به شکلات

بعد از این که شکلات کاملاً آب شد، در این مرحله از طرز تهیه دسر مخصوص کریسمس باید حدود 1/4 قاشق چای خوری عصاره نعنا به آن اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

مرحله سوم؛ ریختن شکلات در قالب

بعد از آماده شدن شکلات نعنایی باید این دسر خانگی برای کریسمس را داخل قالب بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. حال 1/2 از آبنبات خرد شده را روی شکلات بپاشید. سپس قالب را در یخچال بگذارید تا سفت گردد.

مرحله چهارم؛ آماده کردن لایه شکلات سفید

برای درست کردن لایه شکلات سفید باید شکلات را با 1 قاشق چای خوری روغن کانولا ترکیب کنید. سپس آن را روی بخار کتری قرار دهید تا آب گردد. بعد از این که شکلات آب شد، آن را از روی حرارت بردارید و عصاره نعنا را اضافه کنید. حالا بعد از این که لایه اول شکلات ها داخل یخچال سفت شد، لایه شکلات سفید را روی آن بریزید و میزانی آبنبات خرد شده روی آن بپاشید.

سپس برای 1 ساعت دیگر دسر را داخل یخچال قرار دهید. بعد از چند ساعت که شکلات سفت شد، آن را از یخچال خارج کنید و به آرامی از قالب درآورید. می توانید دسر را به قطعات کوچک نصف کنید و داخل ظرف بچینید.

کوکی زنجبیلی مخصوص کریسمس

به جرات می توان گفت که کوکی زنجبیلی یکی از پرطرفدارترین و بامزه ترین دسرهای مخصوص کریسمس است که اتفاقاً خیلی هم ساده آماده می گردد. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن بیسکویت زنجبیلی کریسمس آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه کوکی زنجبیلی

  • آرد: 3 لیوان فرانسوی دسته دار
  • نمک: نصف قاشق چای خوری
  • کره: نصف لیوان فرانسوی دسته دار
  • شکر: نصف لیوان فرانسوی دسته دار
  • شهد شکر: یک سوم لیوان فرانسوی دسته دار
  • پودر زنجبیل: 1 و نیم قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • وانیل: 1 قاشق چای خوری
  • پوست پرتقال رنده شده: 1 قاشق چای خوری (اختیاری)

طرز تهیه کوکی زنجبیلی برای کریسمس

برای تهیه این کوکی زنجبیلی خوشمزه باید آرد و بیکینگ پودر الک شده را با پودر زنجبیل، نمک، بیکینگ پودر و پوست پرتقال ترکیب کنید. سپس کره و شکر را با همزن بزنید و بعد تخم مرغ و شهد شکر و وانیل را به آن اضافه کنید آرد را به آرامی اضافه کنید و خمیر را برای 1 دقیقه ورز دهید.

اجازه دهید خمیر برای 1 ساعت استراحت کند و بعد آن را قالب بزنید و در فر بگذارید. در سرانجام می توانید این کوکی را با آیسینگ تزیین کنید. برای خواندن طرز تهیه کوکی زنجبیلی و جزئیات پخت این دسر کریسمسی می توانید به مقاله مراجعه کنید.

آبنبات عصایی کریسمس

آبنبات عصایی یکی دیگر از پرطرفدارترین دسرهای کریسمس است که برای تهیه آن از شکر، شربت ذرت، و رنگ خوراکی استفاده می گردد. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن آبنبات عصایی کریسمس آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه آبنبات عصایی

  • شکر دانه ریز: 3 لیوان دسته دار فرانسوی
  • شربت ذرت: 1 لیوان دسته دار فرانسوی
  • آب: 1/2 لیوان دسته دار فرانسوی
  • عصاره نعنا: 1 و 1/2 قاشق چای خوری
  • رنگ خوراکی قرمز: 1 قاشق چای خوری
  • رنگ خوراکی سفید: 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه دسر کریسمسی آبنبات عصایی

برای تهیه این آبنبات باید شکر، شربت ذرت و نصف آب را با هم ترکیب کنید و روی حرارت قرار دهید. بعد از به جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید و صبر کنید تا دمای آب نبات به 140 درجه سانتی گراد برسد. سپس شعله گاز را خاموش کنید. عصاره نعنا را اضافه کنید.

در نیمی از مواد رنگ خوراکی قرمز و در نیم دیگر آن رنگ سفید بریزید. مواد آبنبات را در 2 سینی جداگانه بریزید. سپس دستکش ضد حرارت بپوشی و آبنبات ها را به شکل عصا حالت دهید. برای خواندن طرز تهیه آبنبات عصایی با همه جزئیات آن می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.

طرز تهیه دسر فرانسوی بوش نوئل برای کریسمس

مواد لازم برای تهیه دسر فرانسوی بوش نوئل

  • تخم مرغ: 4 عدد
  • پودر شکر: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • آرد: 1/3 لیوان فرانسوی دسته دار
  • پودر کاکائو: 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
  • وانیل: 1 قاشق چای خوری
  • نشاسته: 1 قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
  • خامه: به میزان لازم

طرز تهیه دسر کریسمسی بوش نوئل

بوش نوئل یک دسر قدیمی فرانسوی برای کریسمس است که بیشتر در فرانسه درست می گردد. برای تهیه این دسر کریسمس باید فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن کنید. سپس تخم مرغ های هم دما با محیط را برای 5 دقیقه با همزن بزنید تا رنگشان روشن گردد.

سپس آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و نشاسته را الک کنید و به تخم مرغ هم زده اضافه کنید. مواد را با لیسک هم بزنید و سپس مواد را داخل قالبی که از قبل چرب نموده اید بریزید و برای 15 دقیقه در فر قرار دهید.

بعد از این که بوش نوئل آماده شد، آن را از فر خارج کنید. داخل یک سینی دیگر کاغذ روغنی قرار دهید. سپس 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو بریزید و کامل پخش کنید. کیک را از فر خارج کنید و روی این سینی برگردانید. روی کیک کمی خامه بریزید. حالا با یاری کاغذ روغنی کیک را رول کنید. برای روی بوش نوئل میزانی خامه و شکلات ذوب شده را هم بزنید و کیک را شبیه به تنه درخت تزیین کنید.

اجازه دهید کیک بوش نوئل برای 1 شب در یخچال بماند و فردا آن را سرو کنید.

طرز تهیه دسر کریسمسی تورون

مواد لازم برای تهیه تورون اسپانیایی

  • سفیده تخم مرغ: 6 عدد
  • بادام آسیاب شده: 400 گرم
  • مغز فندق آسیاب شده: 400 گرم
  • عسل: 500 گرم
  • شکر: 500 گرم

طرز تهیه دسر کریسمس تورون

تورون یک دسر اسپانیایی برای شب کریسمس است که با استفاده از سفیده تخم مرغ آماده می گردد. برای تهیه این دسر کریسمسی باید ابتدا سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا سفت شوند. سپس بادام و فندق آسیاب شده را به آن اضافه کنید.

حالا عسل را در ماهیتابه بریزید و زمانی که داغ شد شکر را اضافه کنید تا شربت غلیظی ایجاد گردد. سپس این شربت را با سفیده تخم مرغ ترکیب کنید و داخل قالب بریزید و چند روز آن را به حال خود بگذارید. بعد از چند روز دسر را برش دهید و سرو نمایید.

طرز تهیه نان شیرینی پانه تونه

مواد لازم برای عمل آوری مخمر

  • آب: 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
  • شیر: 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
  • پودر مخمر: 2 قاشق چای خوری
  • آرد همه منظوره: 4 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه خمیر پانه تونه

  • شکر: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • وانیل: 1/4 قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • پوست پرتقال رنده شده: 1 عدد
  • آرد: 4 لیوان فرانسوی دسته دار
  • کره: 80 گرم
  • کرن بری خشک: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • مغز پسته: 2/3 لیوان فرانسوی دسته دار
  • چیپس شکلات: 1 لیوان فرانسوی دسته دار

طرز تهیه نان پنه توت ایتالیایی

نان شیرینی پانه تونه یک دسر کریسمسی ایتالیایی است که درواقع یک نوع نان شیرین مخصوص کریسمس است. برای تهیه این دسر کریسمسی باید آب و شر ولرم را با مخمر و شکر ترکیب کنید. سپس کمی آرد به آن اضافه کنید و این ترکیب را با درپوش در جایی قرار دهید تا پف کند.

در یک ظرف تخم مرغ، شکر، وانیل و پوست پرتقال را ترکیب کنید. مخمر عمل آمده را به آن ها اضافه کنید. سپس آرد را ترکیب کنید تا خمیر را آماده گردد. این خمیر را با دست ورز دهید و میزانی مغز پسته و شکلات به آن اضافه کنید.

خمیر را داخل ظرفی که چرب شده بریزید و روی آن کره بمالید. اجازه دهید برای 2 تا 3 ساعت حجم خمیر 2 تا 3 برابر گردد. سپس قالب را برای 50 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید. برای این که نان رطوبت خود را حفظ کند، یک ظرف آب داخل فر قرار دهید. نان پنه توت ایتالیایی بعد از 50 دقیقه آماده است. نان را داغ سرو کنید.

سوالات متداول

برترین دسرهای مخصوص کریسمس چه دسرهایی هستند؟

اگر در پی ایده های عالی دسر خانگی برای کریسمس هستید، بهتر است به سراغ گزینه هایی بروید که در مزه خوشمزه، ظاهر کریسمسی داشته باشند. دسر توت فرنگی بابانوئل، کوکی پودینگ کریسمسی و دسر شکلاتی و نعنایی از برترین انواع دسرهای کریسمسی هستند.

برای تزیین انواع دسر، کیک و شیرینی های کریسمسی از چه روش هایی استفاده می گردد؟

برای تزیین انواع دسر، کیک و شیرینی های مخصوص کریسمس می توانید از خمیر فوندانت رنگی، خامه فرم گرفته، ترافل های رنگی، شکلات آب شده، مارشمالو، اسمارتیز و آبنبات بهره ببرید. به یاد داشته باشید که استفاده از رنگ های قرمز، سبز و سفید برای تزیین دسر کریسمس بسیار مناسب تر است.

منابع: allrecipes، oetker، allrecipes

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه 8 مدل مشهورترین دسرهای کریسمس خوشمزه و ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 8 مدل مشهورترین دسرهای کریسمس خوشمزه و ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید