20 خوراکی که پزشکان به خانم های بالای 40 سال توصیه می نمایند

به گزارش همه جا طنز و خنده، زنان بالای 40 سال باید توجه ویژه ای به سلامتی اشان بنمایند و برای تقویت بدن خود، یک رژیم غذایی سالم و مقوی را دنبال نمایند و از این طریق، ویتامین ها و مواد معدنی لازم بدنشان را دریافت نمایند. خانم ها در این مرحله از زندگی اشان دچار اضافه وزن می شوند که این موضوع طبیعی است؛ چون سرعت سوخت وساز بدن آغاز به کاهش یافتن می نماید.

20 خوراکی که پزشکان به خانم های بالای 40 سال توصیه می نمایند

آن ها ممکن است در نواحی مختلف بدن خود مثل کمر، زانو و گردن دچار درد و گرفتگی شوند. در این دهه از زندگی اتان باید بیشتر مراقبت بدن خود باشید و به اندازه کافی به انجام فعالیت های بدنی بپردازید. این مقاله از همه جا طنز و خنده مگ مخصوص خانم های 40 سال به بالا است. آقایان و خانم های زیر 40 سال هم می توانند خواندن این مقاله را به مادران خود پیشنهاد دهند. در این مقاله به معرفی 20 ماده غذایی مفید برای حفظ سلامت جسمی زنان بالای 40 سال می پردازیم. در ادامه با ما همراه باشید.

  • 25 سوپرفود که به طرز حیرت آوری قدرت بدنی تان را افزایش می دهند

1. ماهی های چرب

بسیاری از افراد به اشتباه تصور می نمایند که بیماری قلبی یک بیماری مردانه است. اما واقعیت این است که این بیماری، علت اصلی مرگ زنان هم محسوب می گردد. به زنان بالای 40 سال توصیه می کنیم ماهی های چرب که سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند را به رژیم غذایی اشان اضافه نمایند تا از سلامت قلبشان محافظت نمایند. هورمون های بدن زنان بعد از 40 سالگی دچار نوسان می گردد. چربی های سالم مثل چربی های موجود در ماهی سالمون و ماکارل به متعادل کردن هورمون ها یاری می نمایند.

2. کینوا

کینوا یکی از مواد غذایی است که خواص بسیار زیادی دارد. میزان فیبر موجود در کینوا بسیار بیشتر از سایر غلات است. کینوا پروتئین زیادی دارد و حاوی تمام 9 اسید آمینه لازم است که بدن شما به آن ها احتیاج دارد . این نوع غلات سرشار از منیزیم، آهن، فولات و اسیدهای چرب امگا 3 است.

کینوا به دلیل دارا بودن این مواد مغذی در جلوگیری از بیماری ها، کاهش خطر سنگ کلیه، بیماری قلبی و عروقی، دیابت و حتی سرطان مفید است. با جست وجو در اینترنت می توانید روش های مختلف برای اضافه کردن کینوا به رژیم غذایی اتان را پیدا کنید.

3. گریپ فروت

گریپ فروت نه تنها مواد مغذی زیادی دارد، بلکه حاوی کالری کمی هم است. خوردن این میوه یکی از ساده ترین روش ها برای دریافت اسیدفولیک است که به مبارزه با استرس اکسیداتیو یاری می نماید.

این میوه مقوی سرشار از ویتامین C، پتاسیم، ویتامین B، روی، منگنز و… است. گریپ فروت خواص آنتی اکسیدانی دارد که به مبارزه با التهاب در بدن یاری می نماید، می تواند سطح کلسترول خون را کاهش دهد و خطر بیماری قلبی، سرطان و زوال عقل را پایین بیاورد.

4. کره بادام زمینی

اگر به دنبال میان وعده ای هستید که سرشار از پروتئین باشد و انرژیتان را افزایش دهد، کره بادام زمینی بخورید. خوردن بادام زمینی و کره بادام زمینی به زنان بالای 40 سال توصیه می گردد. منابع پروتئین گیاهی به شما یاری می نمایند منابع پروتئین حیوانی مثل گوشت قرمز را کمتر مصرف کنید. شواهد موجود نشان می دهند که مصرف زیاد منابع پروتئین حیوانی، احتمال ابتلا به سرطان را در شما افزایش می دهد .

5. آب

آب رسانی و هیدراتاسیون برای زنان بالای 40 سال اهمیت زیادی دارد و روی تمام اندا م ها، سلول ها و بافت های بدن تأثیر می گذارد. توصیه می گردد در طول روز دست کم 6 تا 8 لیوان آب بنوشید. اگر ورزش می کنید، باید بیشتر از این میزان آب مصرف کنید. می توانید از رنگ ادرار خود تشخیص دهید که به میزان کافی آب مصرف می کنید یا نه.

رنگ ادرار باید زرد کمرنگ باشد. اگر رنگ ادرارتان زرد پررنگ است، باید در طول روز آب بیشتری بنوشید. اگر ادرارتان به رنگ زرد کمرنگ باشد، یعنی بدنتان به اندازه کافی هیدراته است.

6. آب لیموترش

برای اینکه بدنتان را آب رسانی کنید، به آبی که می نوشید، چند قطره آب لیموترش تازه اضافه کنید. این کار فواید زیادی برای زنان بالای 40 سال دارد. از جمله این فواید، جلوگیری از سنگ کلیه است.

سنگ کلیه یک بیماری دردناک است که بر دستگاه ادراری تاثیر می گذارد. احتمال ابتلا به این عارضه در خانم هایی که در دهه 40 و 50 زندگی خود هستند، افزایش پیدا می نماید. بنابراین از اضافه کردن آب لیموترش به رژیم غذایی ا تان خودداری کنید.

7 . کلم بروکلی

کلم بروکلی که جزء سبزیجات صلیبی محسوب می گردد، یک نوع سوپرفود است که ویتامین ها و مواد معدنی زیادی دارد. مواد مغذی موجود در این نوع کلم برای تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش علائم پیری مرتبط با استرس، کم کردن خطر سرطان های سینه، مثانه و معده مفید هستند. کلم بروکلی حاوی ویتامین K و کلسیم است، که هر دو به سلامت استخوان های زنان بالای 40 سال یاری می نمایند.

8. سبزیجات دارای برگ سبز

سبزیجاتی که دارای برگ سبز هستند، مثل اسفناج، کلم پیچ، سبزی سوئیس چارد و… یکی از بهترین مواد غذایی برای خانم هایی میان سال هستند. این سبزیجات حاوی مقدار زیادی ویتامین K هستند که به تقویت استخوان ها و مبارزه با پوکی استخوان یاری می نماید. سبزیجات برگ دار دارای آنتی اکسیدان هایی هستند که به جلوگیری از سرطان یاری می نمایند.

این سبزیجات دارای ویتامین C هستند. این ویتامین برای زنان بالای 40 سال لازم است، چون می تواند به مغز در شکل گیری هورمون دوپامین یاری کند. این هورمون در مبارزه با افسردگی پیش از یائسگی مفید است. بیشتر خانم ها با ورود به دهه چهارم زندگی خود، با آغاز تغییرات هورمونی این نوع افسردگی را تجربه می نمایند.

9 . سیب زمینی شیرین

زمانی که وارد دهه چهارم زندگی اتان شوید، متوجه می شوید که پوست، مو و ناخن هایتان به مراقبت بیشتری احتیاج دارند. یکی از بهترین ویتامین ها برای مستحکم و سالم نگه داشتن آن ها، بیوتین است. سیب زمینی شیرین از جمله منابع غذایی بیوتین است.

سیب زمینی شیرین نه تنها حاوی بیوتین است، بلکه مقدار زیادی بتاکاروتن، ویتامین C و منیزیم دارد . سیب زمینی شیرین را می توانید به روش های مختلفی از جمله پخته، پوره یا آبپز نوش جان کنید.

10. تخم کتان

پودر تخم کتان تازه، یک سوپر فود ضدپیری است که می تواند تاثیرات زیادی بر روی پوست و سلامت عمومی بدن شما داشته باشد. تخم کتان جزء مواد غذایی است که بیشترین میزان اسیدهای چرب امگا 3 را در میان مواد غذایی گیاهی دارد . نشان داده شده که اسیدهای چرب امگا 3 به وسیله مبارزه با چین وچروک، خشکی مرتبط با پیری و نازک شدن پوست، به حفظ جوانی پوست یاری می نمایند.

اسیدهای چرب امگا 3 همچنین به مبارزه با بیماری قلبی، التهاب و سرطان یاری می نمایند. این ماده غذایی در محافظت از پوست در برابر آسیب اشعه های فرابنفش خورشید هم مفید است. تخم کتان سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر و لیگنان های گیاهی است که به آن ها برای حفظ باکتری های سالم دل و روده احتیاج است. میزان فیبر موجود در کتان چشمگیر است.

11. چای سبز

رادیکال های آزاد به سلول ها آسیب می زنند و منجر به استرس اکسیداتیو می شوند. برای پیشگیری از این موضوع، حتما چای سبز را به روتین تان اضافه کنید. چای سبز حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که می تواند به محافظت از ما در برابر رادیکال های آزاد یاری کند. نوشیدن چای سبز بیشتر از نوشیدن قهوه برای بدن مفید است.

12. آووکادو

آووکادو، این سوپرفود خوشمزه، فواید زیادی دارد ؛ بنابراین باید در تغذیه زنان بالای 40 سال گنجانده گردد. مطالعات نشان می دهند که مصرف منظم آووکادو می تواند به تنظیم سطح کلسترول، بهبود دستگاه گوارش، تقویت سلامت مفاصل، بهبود سلامت چشم ها و بینایی یاری کند.

این میوه حاوی آنتی اکسیدان هایی است که با رادیکال های آزادی که باعث چین وچروک می شوند، مبارزه می نماید . آووکادو چربی زیادی دارد، که به همین دلیل پوست شما را مرطوب و درخشان می نماید.

13. عدس

خوردن مواد غذایی سرشار از پروتئین، بهترین روش برای حفظ وزن در محدوده سالم و حفظ توده عضلانی در دهه چهارم زندگی است. شواهد نشان می دهند که مصرف زیاد پروتئین حیوانی، احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

پیشنهاد می کنیم عدس و به طور کلی حبوبات بیشتری بخورید. عدس حاوی پروتئین گیاهی است و می تواند جایگزین خوبی برای گوشت باشد. عدس علاوه بر پروتئین، حاوی مقدار زیادی فیبر است و منبع عالی کربوهیدرات های پییچیده به شمار می رود که هر دو در کاهش وزن نقش دارند.

14. سیب

حتما شما هم این جمله معروف را شنیده اید که: خوردن روزانه یک عدد سیب، شما را از پزشک بی احتیاج می نماید. سیب حاوی مقدار زیادی فیبر محلول و پکتین است، که هر دو می توانند مدفوع را نرم نمایند. سیب همچنین ویتامین C، ویتامین K، فیبر، پتاسیم، مس، منگنز، ویتامین A و ویتامین B2 و B6 دارد.

سیب به کاهش وزن، کاهش خطر بیماری قلبی، جلوگیری از سرطان، کاهش خطر دیابت، مبارزه با آسم، حفظ سلامت استخوان ها و محافظت از مغز یاری می نماید. برای اینکه از حداکثر خواص سیب بهره مند شوید، آن را با پوست میل کنید.

15. آجیل برزیلی

آجیل برزیلی حاوی چربی های تک غیراشباع و چند غیراشباع است که می توانند سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش می دهند. این موضوع می تواند خطر حمله قلبی را کاهش دهد. آجیل برزیلی حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان سلنیوم است که می تواند با بیماری های مزمن از جمله بیماری کلیوی مرتبط با سن، بیماری قلبی و سرطان مبارزه کند.

16. جو دوسر

کاهش مصرف کربوهیدرات ساده کار بسیار خوبی است. اما مصرف کربوهیدرات پیچیده برای سلامتی مفید است. جو دوسر فیبر زیادی دارد و منبع خوبی از کربوهیدرات های پیچیده به شمار می رود. این موضوع باعث می گردد برای مدت طولانی تری سیر بمانید. می توانید جو دوسر را در وعده صبحانه نوش جان کنید.

  • آیا مصرف بیش از حد جو دوسر برای بدن مضر است؟
  • خوردن جو دوسر برای صبحانه چقدر مفید است؟

17. روغن زیتون

روغن زیتون باید در تغذیه زنان بالای 40 سال قرار بگیرد، چون حاوی آنتی اکسیدان و پروبیوتیک بوده و برای دل و روده مفید است. روغن زیتون بخش اصلی رژیم مدیترانه ای محسوب می گردد. روغن زیتون علاوه بر اسیدهای چرب، ویتامین E و K، حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است.

این روغن مفید خواص ضدالتهابی دارد و به همین دلیل برای سلامت قلب مفید است. روغن زیتون به جلوگیری از سکته، محافظت از شما در برابر بیماری قلبی، مبارزه با آلزایمر و کاهش خطر دیابت نوع 2 یاری می نماید و خواص ضدسرطانی دارد.

18. تخم مرغ

با بالا رفتن سن، توده عضلانی مان را از دست می دهیم. برای جلوگیری از این موضوع باید به طور منظم ورزش کنید و مواد غذایی حاوی پروتئین زیاد، مثل تخم مرغ بخورید . تخم مرغ حاوی فولات، ویتامین A، فسفر، سلنیوم، ویتامین B5، روی، کلسیم، ویتامین D و ویتامین E است. با اینکه تخم مرغ کلسترول زیادی دارد، اما تأثیر بدی بر روی کلسترول خون نمی گذارد و حتی کلسترول خوب (HDL) را افزایش می دهد.

19. سیر

ممکن است به خاطر بوی بد سیر، از خوردن آن منصرف شوید. اما باید به شما بگوییم که سیر حاوی ویتامین ها و مواد معدنی زیادی است که با کاهش فشار خون، قند خون و کلسترول در ارتباط هستند. به همین دلیل است که سیر یک ماده غذایی ایدئال برای پیشگیری از بیماری قلبی در خانم های میان سال محسوب می گردد.

  • استفاده از سیر برای از بین بردن جوش؛ تأثیرات واقعی و نحوه استفاده

20. دانه چیا

دانه چیا یک سوپرفود است که مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا 3، کلسیم، فیبر، پروتئین و آنتی اکسیدان دارد. دانه چیا باید در تغذیه زنان بالای 40 سال گنجانده گردد. دانه چیا حاوی امگا 3، امگا 6، چربی های تک غیراشباع و چند غیراشباع، پروتئین و فیبر است.

کلسیم، آهن، منیزیم، سلنیوم، مس و فسفر از دیگر مواد مغذی موجود در دانه چیا هستند. زنان بالای 40 سال می توانند با خوردن دانه چیا از خواص آن از جمله کنترل قند خون، کاهش فشار خون، افزایش فیبر مصرفی، کاهش خطر بیماری قلبی و دیابت بهره مند شوند.

نکته آخر

برخی از مواد غذایی مقوی و سالم مانند روغن زیتون، دانه چیا، سیب، عدس، جو دوسر، آووکادو و… باید در تغذیه زنان بالای 40 سال قرار بگیرد . زنان با ورود به دهه چهارم زندگی ا شان باید توجه ویژه ای به رژیم غذایی خود نمایند تا بتوانند سلامتی بدنشان را حفظ و تقویت نمایند.

منبع: eat this

منبع: دیجیکالا مگ

به "20 خوراکی که پزشکان به خانم های بالای 40 سال توصیه می نمایند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "20 خوراکی که پزشکان به خانم های بالای 40 سال توصیه می نمایند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید