طرز تهیه خوراک بندری ساده اما دلچسب و پرطرفدار در خانه
به گزارش همه جا طنز و خنده، خوراک بندری یا همان سوسیس بندری یکی از فست فودهای ایرانی است که در دسته غذاهای خیابانی قرار می گیرد. از آن جایی که این غذا تند و تیز است پس می توان حدس زد که خاستگاه آن استان های جنوبی کشورمان باشد. همه ما به صورت کم یا زیاد با این خوراک فوری و خوشمزه آشنایی داریم و به سبک دلخواه و با توجه به ذائقه مان آن را در خانه هایمان آماده می کنیم، اما در نهایت عاشق سوسیس بندری هستیم که در ساندویچی ها به صورت گرم سرو می گردد.
ما هم امروز طرز تهیه خوراک بندری به سبک همان ساندویچی های شلوغ و قدیمی را برایتان آماده نموده ایم تا تنها با چند ماده اولیه ساده و مقرون به صرفه این خوراک خوشمزه را در خانه تان آماده کنید. کافی است با یک خرید کوتاه همه مواد را تهیه کنید و با دنبال کردن مراحل ساده زیر یک شام خوشمزه را به سفره هایتان بیاورید. در ادامه با طرز تهیه خوراک بندری حرفه ای همراهمان باشید.
مواد لازم برای تهیه خوراک بندری حرفه ای و خوشمزه در خانه
- پیاز بزرگ دو عدد
- سوسیس انجوی گوشت سولیکو خرید آنلاین شش عدد
- رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
- روغن مایع سه قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- نان باگت تازه به میزان لازم
طرز تهیه خوراک بندری حرفه ای و خوشمزه در خانه
مرحله اول
سوسیس اگر با مواد با کیفیت و مرغوب تهیه گردد منبع خوبی برای تامین پروتئین بدن محسوب می گردد. خوراک سوسیس بندری هم یکی از غذاهای جنوبی خوشمزه است که در فست فودی های همه جای کشور می توانید پیدایش کنید. این غذای خوشمزه و آسان در کنار ترشی انبه کال جنوبی یا ترشی بندری طعمی بی نظیر دارد که نباید آن را از دست بدهید. برای آغاز ابتدا دو عدد پیاز بزرگ را به صورت خلالی برش بزنید.
مرحله دوم
سپس سوسیس ها را به شکل و میزان دلخواه خرد کنید. یک ماهیتابه بزرگ بردارید و میزانی روغن داخل آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت میانه قرار دهید و پیازهای خلالی شده را داخل روغن بریزید و به آرامی آن ها را سرخ کنید تا کمی طلایی و اصطلاحا سبک شوند. در همین حین، یک ماهیتابه دیگر بردارید و میزانی روغن داخل آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و سوسیس های خرد شده را داخل آن بریزید.
مرحله سوم
سوسیس ها را کمی سرخ کنید. سپس آن ها را از ماهیتابه خارج کنید و برای گرفتن روغن اضافی، آن ها را روی دستمال آشپزخانه قرار دارید. میزانی زردچوبه به پیازهای در حال سرخ شدن اضافه کنید. سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بوی خامی پیازها گرفته گردد.
مرحله چهارم
سوسیس های سرخ شده را به پیازهای سرخ شده اضافه کنید و مخلوط کنید. کمی از مزه مخلوط را بچشید و به میزان لازم نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. برای سرو این خوراک می توانید نان های باگت تازه را برش بزنید و خوراک بندری را داخل نان بریزید و همراه با خیارشور، ترشی و کمی پیاز و جعفری در کنار یک لیوان دوغ خنک یا نیوشابه لاکیدو تگری نوش جان کنید.
فوت و فن های طرز تهیه خوراک بندری
- در صورت تمایل می توانید دو عدد سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید و سرخ کنید و همراه با سوسیس های سرخ شده به مواد اضافه کنید تا خوراک متفاوتی داشته باشید.
- بعلاوه می توانید از فلفل دلمه ای های رنگی در تهیه این خوراک بهره ببرید که عطر و طعم این غذا را متفاوت می نماید.
- برای تهیه پیاز و جعفری کافیست یک عدد پیاز قرمز را خلالی خرد کنید و همراه با جعفری خرد شده ترکیب کنید. سپس میزانی روغن زیتون روی آن بریزید و به میزان لازم نمک و فلفل اضافه کنید.