افزایش 12 درصدی قیمت گوشت

به گزارش همه جا طنز و خنده، رئیس اتحادیه قصابان استان قزوین گفت: شیوع ویروس کرونا موجب افزایش تقاضا و بالا رفتن 12 درصدی قیمت گوشت در بازار شد.

افزایش 12 درصدی قیمت گوشت

به گزارش همه جا طنز و خنده به نقل از ایرنا، حمیدرضا دایی افزود: پیش از این قیمت هر کیلو گوشت گوساله 80 هزار تومان بود که در حال حاضر به دلیل افزایش تقاضا به قیمت 90 هزار تومان رسیده است.

او افزود: از سوی دیگر با توجه به شیوع ویروس کرونا و بسته شدن رستوران ها، کبابی ها، جگرکی ها و... قیمت آلایش و مخلفات گوشت حدود 30 درصد کاهش یافته است.

رئیس اتحادیه قصابان استان قزوین گفت: به تمامی مراکز قصابی و عرضه گوشت تحت نظر این اتحادیه با ارسال بخشنامه و آیین های بهداشتی لزوم رعایت این موارد تاکید شده است.

وی افزود: ضدعفونی و گندزدایی مغازه، شست وشوی منظم دست ها، استفاده از دستکش، ماسک و روپوش، دریافت نکردن پول نقد، تاکید بر استفاده از کارتخوان و... از جمله نکات بهداشتی بوده که رعایت آنها در تمامی واحدهای عرضه گوشت زیر نظر اتحادیه تاکید شده است.

دایی اظهار داشت: با توجه به اینکه کمبودی در عرضه دام و گوشت وجود ندارد، از همه جا طنز و خندهان درخواست می شود تا حد ممکن در خانه های خود بمانند و در قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا به دستگاه های امدادی و خدماتی کمک کنند.

تا به امروز 447 نفر در استان قزوین به ویروس کرونا مبتلا شده، 50 نفر جان خود را از دست داده و 312 نفر نیز از این بیماری بهبود یافته اند.

منبع: همشهری آنلاین

به "افزایش 12 درصدی قیمت گوشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش 12 درصدی قیمت گوشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید